Χαρακτήρα πρωταθλητισμού επέδειξε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε με σκορ 2-1 στην Τούμπα. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος παρουσιάζεται αλλαγμένος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο και δείχνει διατιθέμενος να παλέψει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Φέτος έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο και έχουμε αποκτήσει ταυτότητα», τόνισε ο Σαλπιγγίδης μετά το τέλος του αγώνα και έδωσε το σύνθημα για την προσεχή αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League: «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την βαθμολογία. Χαίρομαι για τη Βέροια. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Φιορεντίνα».

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την ιταλική ομάδα, η οποία έχασε χθες το μεσημέρι από τη Λάτσιο, και έχει ως στόχο να εξασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την πρωτιά στον 11ο όμιλο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον τώρα στον ΠΑΟΚ είναι η κατάσταση του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος– αν και αισθανόταν καλύτερα – ένιωθε και προχθές κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσον αφορά τώρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, δεν έχει δοθεί έκταση στο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε την Παρασκευή και πιθανότατα και εκείνος θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Σήμερα, επίσης, θα κριθεί και η κατάσταση του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στο πόδι και αποφασίστηκε να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο, με το ιατρικό επιτελείο να παρουσιάζεται καθησυχαστικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.