Η Ανόρθωση νίκησε δύσκολα 3-2 τον Ερμή Αραδίπου στη Λεμεσό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και διατήρησε το +8 στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας από την Πάφο, με τους φιλοξενούμενους να υποβιβάζονται και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που διαφαινόταν εδώ και αρκετό καιρό.

Στο 6’, ο Ντε Μέλο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 36’, ο Μπεσάτ από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Στεφανέλι έπιασε κεφαλιά και έκανε το 1-1.

Στο 53’, ο Πράνιτς με ωραία σέντρα βρήκε τον Σίλντενφελντ και αυτός με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Φιρινίδη για το 2-1. Στο 72’, ο διαιτητής Ψευδιώτης έδωσε πέναλτι λανθασμένα σε χέρι του Ψάλτη. Ο Ντούρις ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 3-1. Στο 82’, πάλι λανθασμένα ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε παράβαση πάνω στον Μπουλά από τον Μπεσάτ, καταλογίζοντας πέναλτι και ο πρώτος διαμόρφωσε το 3-2.


Ανόρθωση (Γιούργκεν Στρέπελ): Δημητρίου, Κοφί, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Μπουφ (Εγγλέζου 61'), Ντούρις, Βίκτορ, Πράνιτς, Ιωάννου, Στεφανέλλι

Ερμής (Δημήτρης Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Κατσιατή, Δεβέθα (Γεωργίου 76'), Πηλέας (Μαύρου 62'), Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Λαγός (Πούνας 54'), Μπανούσης, Μπουλά, Ντε Μέλο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube