Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας για το «δύο στα δύο» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ύστερα από τη νίκη επί της Κύπρου στο Καραϊσκάκη για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να πάρει μία άκρως επαγγελματική νίκη, χωρίς να ενθουσιάσει τους Έλληνες φιλάθλους με την απόδοσή του, όμως ήταν μία νίκη από τα… παλιά.

Οι παίκτες του Σκίμπε κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Μήτρογλου και του Μάνταλου, και με μοναδική εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Κύπριους.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η Εθνική κατάφερε να μην δεχθεί γκολ σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, όταν είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Σήμερα το πρόγραμμα της Εθνικής έχει ένα χαλάρωμα στις 12 το μεσημέρι στον Άγιο Κοσμά και στις 5 το απόγευμα η αποστολή αναχωρεί για το Ταλίν, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει την Εσθονία για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με την Κύπρο, και ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του, αφού όπως δήλωσε υπάρχουν οι Χολέμπας και Σταφυλίδης που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube