Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποίησε ο Γιάν Όμπλακ, στη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Δυστυχώς για εκείνον (ευτυχώς για τον ελληνικό σύλλογο), το ντεμπούτο του Σλοβένου τερματοφύλακα δεν συνοδεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη δέχθηκε τρία γκολ.

Για αυτό τον λόγο έχει ξεκινήσει ήδη η σύγκριση με τον Μογιά, ο οποίος είχε παίξει σε όλα τα παιχνίδια της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκολκίπερ είχε δεχθεί μόλις τρία γκολ σε πέντε αγώνες (τρεις για το πρωτάθλημα και δύο στο Σούπερ Καπ).

Παράλληλα, η AS ασκεί έντονη κριτική και στην αμυντική λειτουργία των «ροχιμπλάνκος», τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η αναμενόμενη συνεργασία ανάμεσα στην άμυνα και τον Όμπλακ.

Τέλος, τονίζουν ότι πρέπει ο Ντιέγκο Σιμεόνε να δει τι θα κάνει με τον Σλοβένο για τον οποίο έδωσε περισσότερα από 16 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»