Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε εκκλησάκι του 16ου αιώνα στην Κόστα Μπράβα και το «παρών» έδωσαν συμπαίκτες του ποδοσφαιριστές του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα αλλά και ορισμένοι αντίπαλοι στο γήπεδο.

Ο παίκτης των «μπλαουγκράνα» έφτασε στο χώρο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα (στις 19.30 η τελετή) με τη νύφη να καταφτάνει 10 λεπτά πριν το μυστήριο.

Πρώτος από τους καλεσμένους που έφτασε ήταν ο Βαλντές με την έγγυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, ενώ ακολούθησαν σύντομα και οι Μπουσκέτς, Εθκέρο, Ολεγκέρ, Γκάμπρι, Ζορκερά και Ετσεμπερία.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποθέωσε τους Μέσι, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Μασεράνο, Πέδρο και Άλμπα, οι οποίοι έφθασαν συνοδευόμενου από τις συντρόφους τους όλοι μαζί με μίνι μπας.

Στην τελετή δεν βρέθηκε ο Πικέ με την Σακίρα, ούτε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, αφού βρίσκονται εκτός Ισπανίας, ενώ απουσίαζε και ο στενός φίλος του Τσάβι, Ίκερ Κασίγιας που κάνει διακοπές με τη Σάρα Καρμπονέρο.
Οι νιόπαντροι θα περάσουν το μήνα του μέλιτος στις Σεϋχέλλες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκουεΐ της Κρίσταλ Πάλας

Υποψήφιος επενδυτής της Σεβίλλης ο Σέρχιο Ράμος

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»