Θλάση 1ου προς 2ου βαθμού υπέστη στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χέρακλες (1-2, 21/7) ο Χοσέ Κρέσπο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ενημερώνει ότι ο 34χρονος στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες.

Μάλιστα, ο Κρέσπο άρχισε θεραπεία από την Παρασκευή (23/7), μέρα κατά την οποία ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε την προετοιμασία του στην Ολλανδία με διπλή προπόνηση. Με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ίνγκι Ίνγκασον να συνεχίζουν τα προγράμματα αποθεραπείας που ακολουθούν.

Οι προπονήσεις της Παρασκευής περιελάμβαναν αρκετή τακτική και δουλειά πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας. Η επόμενη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (24/7, 19:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήταν ερασιτεχνικό από τον ΠΑΟΚ αν προχωρούσε τώρα σε αλλαγή προπονητή»

Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Πατέρας Μπούση για ΟΦΗ: «Έγινε τόσο μεγάλο το όνειρο του γιου μου, ευχαριστώ τον αρχιτέκτονα, Χρήστο Κόντη»

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.