Παρά το νέο του στραβοπάτημα, ο Παναθηναϊκός έχει μια ακόμη, ίσως τελευταία ευκαιρία να προλάβει το τρένο για την Ευρώπη. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους «πράσινους», που ήδη από χθες έχουν στρέψει εκεί όλη την προσοχή τους.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα γίνει σήμερα σοφότερος για τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών που απουσίαζαν και απέναντι στον Αστέρα. Αμφίβολοι είναι οι Ιωαννίδης (διάστρεμμα), Μαουρίσιο (ενοχλήσεις στη γάμπα), Αϊτόρ (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο) και Σάντσες (ελαφρύ διάστρεμμα). Η κατάσταση όλων θα επανεκτιμηθεί σήμερα και ο Ρουμάνος τεχνικός θα γνωρίζει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει.

Πάντως από τους παραπάνω μόνο ο Μαουρίσιο θα μπορούσε, εφόσον είναι υγιής, να μπει στην ενδεκάδα του μεθαυριανού ντέρμπι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube