Και τον Θοδωρή Καρυπίδη, εκτός από τους δημοσιογράφους στους οποίους ανακοίνωσε την απόφασή του και στη συνέχεια τους παίκτες, ο Σάββας Παντελίδης που έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του ισχυρού άνδρα του Άρη.

Μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα των Θεσσαλονικέων, χθες με την ήττα (1-0) από τον Βόλο, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αναλάβει όλη την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του.

Τώρα ο πρόεδρος του συλλόγου καλείται να αποφασίσει για την παραίτηση του 54χρονου κόουτς, η οποία φαίνεται πως δεν αλλάζει και τώρα ο κ. Καρυπίδης έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για τον διάδοχο του Παντελίδη, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Euro 2020.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το αντίο της ΠΑΕ στη Λεωφόρο: «Είναι το μέρος που γεννήθηκε η Παναθηναϊκή ιδέα, η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου»

Νικολακόπουλος: «Η πιθανότερη σύνθεση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ»

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Τσακίρης: «Η φιέστα θα ξεπεράσει κάθε φαντασία - Η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει σε αυτό το πρωτάθλημα»

Αθανασίου: «Καταστροφικά τα playoffs για τον Παναθηναϊκό - Ακατανόητο ότι θα παίξει χωρίς κόσμο σε τόσο ιδιαίτερο ματς»

Μανωλάς: «Μόνο στην ΑΕΚ αυτά-Σε λίγο θα κόβει εισιτήρια και στις προπονήσεις»

Παγκάκης: «Το ''αντίο'' στη Λεωφόρο και οι σκέψεις Μπενίτεθ για την ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Φρεσκάρει τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου για να φορτσάρει στο τέλος»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τον κόσμο: «Μετράμε αντίστροφα για τη στέψη, ωστόσο απαιτείται προσοχή απ’ όλους»

Τσανάκας: «Μίνιμουμ στόχος η δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό-Φαβορί για 11άδα ο Ταρέμι»

TAGS: Άρης