Η νίκη (3-0) επί του Εργοτέλη ήρθε, στο θεωρητικά πιο εύκολο από τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός αυτόν τον μήνα, καθώς όπως έχει ειπωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ δύσκολος για τους «ερυθρόλευκους» και ειδικά το οκταήμερο από τις 19 έως τις 26 του μήνα. Μπορεί να του δώσει πρόκριση στην Ευρώπη, αλλά και πρωτάθλημα. Μπορεί όμως να τον φέρει και σε δύσκολη θέση.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο για τη δεύτερη φάση του Europa League, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19/2, 15:00) στο Κίεβο. Τρεις ημέρες μετά υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν του ΟΦΗ, τότε η μεταξύ τους διαφορά θα είναι στους έξι βαθμούς και ενδεχόμενη ήττα των Πειραιώτων θα την ψαλιδίσει στους τρεις, βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή και την ομάδα σε πίεση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκη, οι παίκτες του Περέιρα θα έχουν βγάλει τα ντέρμπι, έχοντας σε απόσταση ασφαλείας τους διώκτες της.

Τέσσερις ημέρες μετά το «Απόστολος Νικολαΐδης» υπάρχει η ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Καραϊσκάκη, που θα κρίνει το μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Μήτρογλου, Μασουάκου, Σιόβας και Εντινγκά δεν έπαιξαν χθες και ξεκουράστηκαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»