Εδώ και αρκετό καιρό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να αφήσει την Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία. Αγωνιστικά τα πηγαίνει μια χαρά, όμως σίγουρα η ζωή στη Μέση Ανατολή υπάγεται σε διαφορετικούς κανόνες σε σχέση με αυτή που είχε συνηθίσει.

Αυτό ακριβώς φαίνεται και από ένα απίστευτο κι όμως αληθινό συμβάν. Συγκεκριμένα, ο «CR7» δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Εστεγκλάλ στο Ιράν για τους «16» του Champions League, καθώς απειλείται η σωματική του ακεραιότητα!

Πράγματι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Marca», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπος με μία βαριά τιμωρία, αν αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στο Ιράν. Και αυτό γιατί, σε ένα παιχνίδι της ομάδας του εκεί το 2023, καταγράφηκε να δίνει μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μέτωπο στη Fatemeh Hammami Nasrabadi, μια καλλιτέχνιδα που πάσχει από αναπηρία και ζωγραφίζει με τα πόδια της.

Το απίστευτο είναι πως σύμφωνα με τον ιρανικό νόμο, η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να θεωρηθεί μοιχεία, καθώς το φιλί δεν κατευθυνόταν προς τη σύζυγο του Ρονάλντο. Η τιμωρία για πράξεις μοιχείας περιλαμβάνει έως και 99 μαστιγώματα!

Για να μη χάσει τον καλύτερό της παίκτη, η Αλ Νασρ έστειλε επιστολή ζητώντας να παίξει σε ουδέτερο έδαφος, αλλά η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον αντίπαλο. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να μην μπει στη λίστα του αγώνα ο Κριστιάνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία