Τα γενέθλιά του έχει αύριο (5 Φεβρουαρίου) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός!

Ο διεθνής άσος της Γιουβέντους έχει καταφέρει μέχρι σήμερα επί ιταλικού εδάφους να πετύχει 87 γκολ σε 112 ματς με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Πλέον η επόμενη πρόκληση του «CR7» είναι να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ στην Ιταλία, όντας ο ποδοσφαιριστής που σπάει γρηγορότερα το φράγμα των 100 γκολ στη γειτονική χώρα!

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται 13 γκολ στα επόμενα 11 παιχνίδια της Γιουβέντους για να σπάσει το σχετικό ρεκόρ του Ομάρ Σιβόρι.

Ο Αργεντινός φορ είχε καταφέρει να σημειώσει το συγκεκριμένο επίτευγμα μετά από 8 χρόνια, αφού έπαιξε στη «Γηραιά Κυρία» από το 1957 μέχρι το 1965, και αποτελεί τον ρέκορντμαν μετά από 124 παιχνίδια.

Το θέμα είναι αν ο Κριστιάνο θα καταφέρει να πετύχει το συγκεκριμένο ρεκόρ, πετυχαίνοντας 13 γκολ στα επόμενα 11 ματς ή θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να φτάσει στα 100 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube