Σαν σήμερα, έξι χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου του 2018, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα -ίσως και το καλύτερο- γκολ της καριέρας του.

Η αναφορά γίνεται για το απίθανο τέρμα του κόντρα στη Γιουβέντους, όταν ο Πορτογάλος ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Champions League και στο 64ο λεπτό ο CR7 έκανε κάτι… εξωγήινο!

Συγκεκριμένα, ο Καρβαχάλ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρονάλντο με ένα απίστευτο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Το Allianz Stadium αποθέωσε τον επιθετικό της «βασίλισσας», σε ένα παιχνίδι που οι Ισπανοί είχαν πάρει τη νίκη με 3-0 με δύο γκολ του Ρονάλντο και ένα του Μαρσέλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!