Όλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινούνται σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να ετοιμάζεται για το δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Αντίπαλος των «κόκκινων διαβόλων» (11/9, 17:00) η Νιούκαστλ, που ξυπνά πολύ ευχάριστες μνήμες στον 36χρονο και ειδικότερα από τη στιγμή που η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στο «Ολντ Τράφορντ».

Συγκεκριμένα, την τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε μπροστά του τις «καρακάξες» στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στις 12 Ιανουαρίου του 2008 και πέτυχε χατ-τρικ, το οποίο ήταν το πρώτο της καριέρας του και το μοναδικό με τον αγγλικό σύλλογο.

Για την ιστορία η Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει 6-0, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!

Τότεναμ: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει τα ονόματα για τον πάγκο μετά το 1-1 στο Άνφιλντ

Σόμποσλαϊ: «Πρέπει να ξυπνήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε ευχαριστημένοι με το... Conference League»

Σοκ στο 90' για τη Λίβερπουλ που… προκαλούσε την τύχη της και η Τότεναμ την «έκαψε»!