Στη σύλληψη ενός Έλληνα ηλικίας περίπου 50 ετών, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του, σε περιοχή του νομού Λασιθίου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24,  ένα κοριτσάκι 11 ετών, ορφανό από πατέρα, εκμυστηρεύτηκε την κακομεταχείρισή του από τον θείο του και την σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο στην δασκάλα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της το τελευταίο διάστημα.

Ο άνδρας, που όπως αναφέρουν πηγές ήταν ο ανάδοχος γονέας της 11χρονης, σύμφωνα πάντα με την ανήλικη την χτυπούσε συχνά.

Η ίδια μάλιστα σόκαρε όταν ανέφερε πως ο άνδρας την κακοποιούσε και σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η σύλληψη του άνδρα έγινε χθες.

Πηγή: ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Ξεκίνησε η κεντρική πορεία στο Παρίσι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δακρυγόνα και κανόνια νερού σε διαδηλωτές

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του