Σουρεαλιστικό θέαμα στη «μέση του πουθενά» κοντά στα Χανιά. Εκατοντάδες αυτοκίνητα «στοιβάζονται» το πρωί στην στρατιωτική γέφυρα στον Αλικιανό. Η γέφυρα Μπέλεϋ που τέθηκε σε λειτουργία την Τετάρτη στον Αλικιανό (μετά την καταστροφή της πρόχειρης διάβασης του Κερίτη λόγω της κακοκαιρίας) δίνει προσωρινή λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων, ωστόσο, όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το σάιτ flashnews.gr, από το πρωί το μποτιλιάρισμα είναι απίστευτο.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα "στοιβάζονται" και από τις δύο πλευρές διέλευσης στην στρατιωτική γέφυρα, δημιουργώντας "κομφούζιο" και εκνευρισμό στους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων, σε πολλές περιπτώσεις, κάνουν ακόμα και τον ...τροχονόμο για να διευκολύνουν την κατάσταση.



Να τονιστεί ότι κάτοικοι του Αλικιανού γνωρίζουν ότι η γέφυρα Μπέλεϋ βοηθά έστω και με αυτό τον τρόπο την προσβασιμότητα στο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο επιθυμούν να επισπευσθούν οι διαδικασίες ασφαλτόστρωσης του σημείου (ει δυνατόν και νύχτα να γίνουν οι εργασίες) που υπήρχε η γέφυρα του Κερίτη και είχαν δημιουργήσει την πρόχειρη διάβαση οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέχρι τη χτεσινή κακοκαιρία που την κατέστρεψε..

Πλέον, οι κάτοικοι αναμένουν τις αποφάσεις των επίσημων φορέων για να δρομολογηθεί το πλάνο δημιουργίας μόνιμης διάβασης στο σημείο που υπήρχε η γέφυρα.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεξικό: 14 νεκροί και 31 τραυματίες σε τροχαίο

Ξετυλίγεται το κουβάρι για τη δολοφονία Λυγγερίδη: 5 οι προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση σήμερα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε σήμερα και δεύτερος κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο - Συνολικά 9 προφυλακίσεις

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας - Στοιβαγμένα 15 άτομα, μεταξύ τους παιδιά, σε βαν!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Μαραθώνιος για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες – Προφυλακίστηκε ο «κοντός»

Νέα υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών από ανηλίκους σε Παπάγου, Χαλάνδρι και Ψυχικό: 9 συλλήψεις, δύο 20χρονοι οι αρχηγοί

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι

Συλλήψεις στην Κρήτη για όπλα και πυροτεχνήματα

Στιγμές φρίκης για 40χρονη στη Θεσσαλονίκη από τον 42χρονο σύντροφό της - Την ανάγκαζε να εκδίδεται και την χτυπούσε

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου: Ναυάγιο με μετανάστες - Ένας νεκρός και 25 διασωθέντες