Δύο 42χρονοι Έλληνες, που ήδη βρίσκονται στη φυλακή και εκτίουν πολυετείς ποινές κάθειρξης για άλλες υποθέσεις χασισοκαλλιέργειας, ήταν οι «εγκέφαλοι» της τεράστιας χασισοφυτείας με τα 2.003 δενδρύλλια που είχαν εντοπιστεί πριν από δύο χρόνια στην Αγιά Μυλοποτάμου.

Στην υπόθεση εμπλέκονται και τρεις Αλβανοί ηλικίας 24, 33 και 48 χρόνων, που είχαν αναλάβει την καλλιέργεια και τη φύλαξη της φυτείας με τα ύψους ως και 1,5 μέτρου χασισόδεντρα τα οποία από άνδρες της Αστυνομίας τον Ιούλιο του 2012. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος σε ηλικία είχε πλούσιο παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις και σε βάρος του εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης από τους ανακριτές Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Λασιθίου!

Οι ρόλοι που είχε καθένας από τους Έλληνες και τους τρεις Αλβανούς διευκρινίστηκαν κατά τη διάρκεια της συστηματικής έρευνας των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube