Δεν άντεξε τον χωρισμό του, ένας 36χρονος Ηρακλειώτης και γι' αυτό έβαλε γκαζάκια στην είσοδο του κομμωτηρίου στην οδό Πετρακογιώργη, στο Μασταμπά, προκαλώντας έκρηξη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συλλέξει κατά την αυτοψία, υλικό από την κάμερα, αλλά και τις καταθέσεις που ελήφθησαν, εντόπισαν τον δράστη.

Ο 36χρονος ομολόγησε, εξηγώντας ότι μετά το χωρισμό του με υπάλληλο του κομμωτηρίου προέβη σε αυτή την πράξη, όπως είπε, λόγω προσωπικών διαφορών, αλλά και αντιζηλίας!

Στην επιχείρηση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη και στην τέντα, ενώ οι φλόγες απείλησαν την πολυκατοικία. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο άνδρας τοποθετεί τα γκαζάκια, καθώς και τη στιγμή της ανάφλεξης και έκρηξης!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ

Πτήσεις μαθητών με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία: Πάνω από 300 εκτεθειμένα συστήματα στην Ελλάδα

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι - Δύο νεκρά παιδιά, 16 τραυματίες

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Κλιματική κρίση: Ο θερμότερος Οκτώβριος στην ιστορία – Το 2026 οδεύει προς δεύτερη υπέρβαση του ορίου του 1,5°C

Διεκόπη η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου - Συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου

Τραγωδία στη Γαλλία με σχολικό λεωφορείο - Νεκροί και τραυματίες

Χάκαραν τον Άδωνι Γεωργιάδη: Φαίνεται ότι... παρήγγειλε 150 Porsche, 50 Mercedes, 24 καραμπίνες και πιστόλι

Στο Δικαστικό Μέγαρο η Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας η δίκη