Να επιστρέψει στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, για τον πρώην προπονητή μπάσκετ Νίκο Σειραγάκη, ο οποίος καταδικάστηκε αθροιστικά σε 401 χρόνια κάθειρξης (με ανώτατο όριο κράτησης τα 20 έτη) για ασέλγεια εις βάρος 36 αγοριών - αθλητών του στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Το Δικαστικό Συμβούλιο, με έδρα την Κοζάνη, έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών κατά του βουλεύματος με το οποίο ο 56χρονος γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Με νέο βούλευμα, οι εφέτες έκριναν τώρα ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για την υφ' όρον απόλυσή του, ακυρώνοντας το προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ διέταξαν τη σύλληψη και την επιστροφή του στις φυλακές.

Ήδη ο Νίκος Σειραγάκης βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας (συνελήφθη σε εκτέλεση του νέου βουλεύματος) και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταχθεί στις φυλακές των Γρεβενών.

Ο 56χρονος πρώην προπονητής αποφυλακίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, έχοντας εκτίσει 8,5 χρόνια της ποινής του (κάνοντας χρήση και των ευεργετικών διατάξεων με τα μεροκάματα εντός των φυλακών). Αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της διαμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση (εντός του δήμου Καλαμαριάς), της αυτοπρόσωπης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάηκε ολοσχερώς το παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή - Εκρήξεις και 112 για καπνούς - Δείτε βίντεο

Περιορίστηκε η φωτιά στο θέατρο Μπάντμιντον

Μεγάλη φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή - Αναφορές και για εκρήξεις, ήχησε το 112!

Έφτασαν στη Ρόδο οι 34 Κύπριοι μοτοσικλετιστές για τις εκδηλώσεις μνήμης Ισαάκ και Σολωμού

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ κοντά στην Καλαμάτα

Κατάσχεση άνω των 2 τόνων ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων - Τα μετέφερε φορτηγό χωρίς ψυγείο

Ο Ζελένσκι εισηγήθηκε την αντικατάσταση της πρωθυπουργού Σβιριντένκο - Της πρότεινε νέο ρόλο

Κρήτη: Βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και πέφτει πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Καίει σε χαμηλή βλάστηση στη Λάκκα Κάτσαρη - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

«Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»: Απειλητικά συνθήματα στο πολιτικό γραφείο της Σέβης Βολουδάκη