Όταν τα... «παίρνει στο κρανίο» -συνήθως χωρίς αιτία- ένας 29χρονος από την περιοχή των Μαλίων, αλίμονο σε όσους βρεθούν μπροστά του! Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές με τη βίαιη συμπεριφορά του, ξεσπάει όπου βρει και το πρωί της Τρίτης την «πλήρωσε» ένα... ασθενοφόρο!

Οι διασώστες που επέβαιναν στο όχημα του ΕΚΑΒ κάνοντας περιπολία στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, τα έχασαν όταν είδαν τον 29χρονο που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση να πέφτει χωρίς λόγο πάνω στο ασθενοφόρο. Για να μην προκληθεί ατύχημα, σταμάτησαν αμέσως, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο εκτός εαυτού νεαρός για να... κλωτσήσει το φανάρι σπάζοντάς το!

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε την... κλωτσοπατινάδα και στα διερχόμενα λεωφορεία και άλλα οχήματα! Τέλος στην καταστροφική μανία του 29χρονου έβαλαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου με κατηγορίες για φθορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ