Σάλος έχει ξεσπάσει σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου από την ερωτική ιστορία δύο ηλικιωμένων, οι οποίοι αποφάσισαν να «κλεφτούν» και να ζήσουν έστω και στα βαθιά γεράματα τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα.

Πρόκειται για έναν 78χρονο συνταξιούχο του Δημοσίου και μία 72χρονη συγχωριανή του, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται στην ίδια γειτονιά.

Η γυναίκα, με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, χήρεψε πριν από περίπου έξι χρόνια. Πριν από μια διετία χήρεψε και ο γείτονάς της, ο οποίος έμεινε μόνος στον κόσμο αφού δεν είχε την τύχη να δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο γιος της 72χρονης επισκεπτόμενος το πατρικό του σπίτι στο χωριό, το βρήκε ερμητικά κλειστό. Αρχικώς πίστεψε ότι η μητέρα του ήταν ακόμα στην εκκλησία και έτσι άνοιξε με το δικό του κλειδί. Τότε βρέθηκε προ εκπλήξεως. Πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα γράμμα που τα εξηγούσε όλα.

Η μητέρα έγραφε στα παιδιά της ότι είχε αποφασίσει να συζήσει με τον 78χρονο γείτονα, τον ανεκπλήρωτο έρωτά της από τα εφηβικά τους χρόνια, πριν την παντρέψουν οι δικοί της και πριν εκείνος αναχωρήσει στην Αθήνα για σπουδές.

Στο ίδιο γράμμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το χωριό, εξηγούσε πώς είχε διευθετήσει όλα τα κληρονομικά τους. Και τέλος τούς ζητούσε να σεβαστούν την επιθυμία της να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον σύντροφο της καρδιάς της.

Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου μετέβησαν τα παιδιά της 72χρονης, θέλοντας να διερευνήσουν αν πίσω από αυτό το γράμμα κρύβεται κάτι άλλο και αν συμβαίνει κάτι κακό στην μητέρα τους καθώς δεν μπορούσαν να αποδεχθούν ότι η δική τους η μητέρα θα έκανε κάτι τέτοιο.

Για εκείνα ήταν κεραυνός εν αιθρία καθώς δεν γνώριζαν το παραμικρό για το υποτιθέμενο ειδύλλιο των δύο ηλικιωμένων. Για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε καταγγελία εξαφάνισης, ζητώντας να γίνει έρευνα.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 78χρονου, το οποίο επίσης ήταν κλειστό αλλά τακτοποιημένο στην εντέλεια.

Το ερωτικό φευγιό των δύο ηλικιωμένων έχει «πυροδοτήσει» πλήθος συζητήσεων στη μικρή κοινωνία του χωριού τους.

Πάντως αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη η 72χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά της προκειμένου να τα καθησυχάσει ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται με τον σύντροφό της κάπου στην περιοχή του Βόλου όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

Πηγή: patris.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών