Άγριες σκηνές οπαδικής βίας εκτυλίχθηκαν πριν λίγα 24ωρα στο Ηράκλειο, όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 στις 19 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ, 13 οπαδοί των δύο ομάδων, συναντήθηκαν στα Καμίνια όπου και άρχισε άλλη μια φασαρία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως περιγράφεται, με κράνη και με μεταλλικά αντικείμενα αλλά και φωτοβολίδες, οι πρωταγωνιστές του άγριου επεισοδίου, προσπάθησαν ο ένας να τραυματίσει τον άλλο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αστυνομικές αρχές και σήμερα το πρωί στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ασφάλειας Ηρακλείου, στις οικίες οκτώ ατόμων, τα οποία αναγνωρίστηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν δύο συλλήψεις καθώς στα σπίτια των δύο αυτών ατόμων βρέθηκαν ρόπαλα.

Οι συλληφθέντες ηλικίας περίπου 30 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους.

Πηγή: creta24

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς