Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός Πολωνού περιηγητή, του 64χρονου Αντρέι Βέμπερ, ο οποίος είχε έρθει για ολιγοήμερη παραμονή στα Χανιά στις 6 Απριλίου. Η τελευταία του επικοινωνία με την οικογένειά του είχε γίνει τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ενώ χθες – σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ταξιδιού του – έπρεπε να έχει επιστρέψει στην Κρακοβία, δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο από το αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 64χρονου περιηγητή, έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές σε τοπικό επίπεδο, όπως επίσης και η πρεσβεία της Πολωνίας, ενώ οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση για βοήθεια μέσω των social media.



Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο αγνοούμενος έφτασε στα Χανιά το Σάββατο 6 Απριλίου. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ και μετακινήθηκε στη Σούγια με σκοπό να περιηγηθεί τους ορεινούς όγκους στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

Όπως προκύπτει από την τελευταία του επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα, σχεδίαζε να επισκεφτεί και τη Γαύδο. Ωστόσο, από τις 8 Απριλίου, κάθε επαφή χάνεται και ο 64χρονος Βέμπερ δεν έκανε ποτέ το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι του.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1,94 μ. με αδύνατη δομή σώματος, έχει γκριζοπράσινα μάτια και κοντά γκρίζα μαλλιά. Φορούσε αθλητικά ρούχα και έφερε σακίδιο με ορειβατικό εξοπλισμό.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ