Ως έχει μένει η κατάσταση στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Ύστερα από μία συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες και συμμετείχαν όλοι οι επικεφαλής της ομοσπονδίας μπάσκετ, μεταξύ άλλων Στόγιαν Βράνκοβιτς και Ντίνο Ράντζα, αποφασίστηκε η παραμονή του Βέλικο Μρσιτς στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Η «Χρβάτσκα» απέτυχε παταγωδώς στο Προολυμπιακό τουρνουά που φιλοξένησε στο Σπλιτ, καθώς η Γερμανία πήρε το εισιτήριο για τους Αγώνες στο Τόκιο.

Ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έχει ένα πλάνο σε εξέλιξη και αυτό προτίθεται να το υλοποιήσει με τον 50χρονο κόουτς στον πάγκο της, αφού με εκείνον κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο Ευρωμπάσκετ, ενώ μέχρι τότε ισχύει και το συμβόλαιό του.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που ξεκαθάρισε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Στόγιαν Βράνκοβιτς, είναι πως ο Μρσιτς πλέον θα εργάζεται αποκλειστικά στην εθνική ομάδα της Κροατίας και πως δεν θα συνεχίσει παράλληλα στον πάγκο της Ζαντάρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»