Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για επιθετικό και στην Κροατία γράφτηκε ένα… τρελό σενάριο! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dnevno.hr, οι «πράσινοι» ενδιαφέρθηκαν για τον φορ της Ριέκα, Χέμπερ.

Βέβαια, η μεγάλη υπερβολή στο ρεπορτάζ του κροατικού site ή αν θέλετε η παραπληροφόρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι γράφεται πως το «τριφύλλι» έδινε 2 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βραζιλιάνο, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να συμβεί με τα τόσα προβλήματα που έχει η ομάδα.

Ο Χέμπερ είναι 26 ετών, σε 22 συμμετοχές έχει 9 γκολ με τη Ριέκα, ενώ είχε σκοράρει και κατά του Ολυμπιακού στα προκριματικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!