Ο Τόνι Κρόος θεωρεί πως δεν σημαίνουν κάτι οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρεάλ κατά της ομάδας και συγκεκριμένων παικτών, όπως ο Βινίσιους. Όπως είπε ο Γερμανός άλλοτε μεγάλος μέσος της «βασίλισσας», ακόμη και ο ίδιος είχε τύχει τέτοιας αντιμετώπισης ως μέλος της ομάδας που σάρωσε τα Champions League.
«Αν ένας παίκτης δεν έχει αποδοκιμαστεί στο Μπερναμπέου, δεν είναι σπουδαίος για τη Ρεάλ. Μπορείς να πεις ότι πρόκειται για συνήθεια των οπαδών της Ρεάλ. Δεν είναι η καλύτερη πλευρά των οπαδών, όμως αντιπροσωπεύει το τι σημαίνει να παίζεις για αυτή την ομάδα. Οι οπαδοί συνήθως το κάνουν στους μεγάλους παίκτες, για να περάσουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Σίγουρα, δεν είναι και ότι καλύτερο να σε αποδοκιμάζουν πριν το παιχνίδι, σου ρίχνει την ψυχολογία, αλλά οι στόχοι αυτής της ομάδας είναι ξεκάθαροι. Πρέπει πάντα να κερδίζεις και να παίζεις καλά», ανέφερε ο Κρόος στη Marca.
«Μετά τα τρία συνεχόμενα Champions League, η σεζόν 2018/19, ήταν καταστροφική, αλλά την επόμενη χρονιά ανακάμψαμε. Τώρα είναι η δεύτερη σερί σεζόν που τα πράγμα δεν πάνε καλά και αυτός ο σύλλογος δεν ανέχεται να περνάει αρκετά χρόνια χωρίς επιτυχίες. Οι παίκτες ξέρουν τις απαιτήσεις και είμαι σίγουρος ότι είναι πνευματικά δυνατοί και θα καταφέρουν να επιστρέψουν στον δρόμο που θέλει ο κόσμος. Το 2019, όταν ήμουν στην ομάδα, είχαμε αποκλειστεί από μία μικρή ομάδα στο Κύπελλο, όπως συνέβη τώρα με την Αλμπαθέτε και στην ήττα με 4-1 από τον Άγιαξ με 4-1 στο Μπερναμπέου, μας είχαν αποδοκιμάσει οι οπαδοί. Η γενιά μας πέρασε από αρκετές δύσκολες καταστάσεις, σαν αυτές που περνάει η Ρεάλ τώρα», πρόσθεσε.