Αναλυτικά, ο ψηλός του ΠΑΟΚ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Σαββάτου (18:30):

Έχουμε πάρει κάποιες νίκες στα τελευταία παιχνίδια και έχουμε αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα μας σε σχέση με τα πρώτα ματς της σεζόν. Είναι ένα καλό μομέντουμ, όμως δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε για αυτό, αλλά να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να έρθουν κι άλλες επιτυχίες.

Σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω τελείως το πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά με την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών και του ιατρικού επιτελείου, μπορώ να είμαι σε καλή κατάσταση και να αγωνίζομαι. Στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση μου ήταν καλή, αλλά ξέροντας τις δυνατότητές μου, θεωρώ ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα, αρκεί να συνεχίσω τη δουλειά.

Τελειώσαμε με νίκη τον πρώτο γύρο στον όμιλο του Basketball Champions League. Μπορεί να χάσαμε κάποια παιχνίδια που μπορούσαμε να πάρουμε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Όπως έχω ξαναπεί όμως, κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Μπροστά μας είναι ο Κόροιβος, που ξέρουμε ότι προετοιμάζεται εδώ και αρκετές μέρες για εμάς. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη στην Αμαλιάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με... Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.