Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο γκαρντ/φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, Κρούνοσλαβ Σίμον, μιλώντας στο sportfm.gr, μετά τη λήξη της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με τους πρωταθλητές Ιταλίας στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο πρώτος σκόρερ για την Αρμάνι (με 16 πόντους) τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά είναι μέσα στο Top5 των καλύτερων συλλόγων της Ευρώπης και θεωρεί πως είναι φαβορί για την κατάκτηση του Final Four φέτος.

Επίσης, ο 31χρονος Κροάτης μίλησε και για την πρώτη αυτή ήττα (91-81) που δέχθηκε η ομάδα του, τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε εγχώριο, καθώς στην Ιταλία η Αρμάνι έχει 4/4.

Τέλος, τη στιγμή της συνέντευξης, η Ρεάλ έχανε από την Μπασκόνια, και ο Σίμον εξέφρασε τη σιγουριά πως αν όντως οι Μαδριλένοι ηττηθούν (όπως κι έγινε τελικά), τότε θα πάνε «διψασμένοι» για τη νίκη στην Ιταλία την Πέμπτη (27/10).



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρούνοσλαβ Σίμον στις Κάτια Πετροπούλου και Μαρία Νικολουδάκη

Για την πρώτη ήττα της ομάδας, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην Ιταλία: «Ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί αυτό κάποια στιγμή. Φυσικά παίξαμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα σήμερα (σ.σ. χθες). Ήταν η δυσκολότερη αναμέτρηση της χρονιάς για εμάς και ηττηθήκαμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για... κλάματα, γιατί σε δύο μέρες παίζουμε πάλι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να κοιτάξουμε μπροστά πλέον».

Αν ήταν μέσα στο πρόγραμμα αυτή η ήττα: «Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν μέσα στο πρόγραμμα, γιατί αν είναι να έχουμε πρόγραμμα σε αυτό, τότε δεν χρειάζεται να παίζουμε. Ξέρουμε εξ' αρχής πως θα υπάρξουν και ήττες, όμως, πρέπει να προχωράμε. Φυσικά, γνωρίζαμε πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα (σ.σ. για τον Ολυμπιακό), η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και το Final Four φέτος, οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα το ότι χάσαμε εδώ τελικά».

Για τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Για μένα, είναι στο Top5 των ομάδων της Ευρώπης, μαζί με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι σε αυτό το γκρουπ των ομάδων που είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή».



Για τη νέα φόρμα της Ευρωλίγκας: «Είναι πολύ δύσκολη η φετινή Ευρωλίγκα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να παίζεις αγώνες, από το να κάνεις απλά προπόνηση. Θεωρώ πως και οι παίκτες το ευχαριστιούνται περισσότερο αυτό».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Πέμπτη (27/10): «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά αν χάσουν απόψε. Θα έρθουν στο Μιλάνο σίγουρα για τη νίκη. Αλλά πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια καλή έδρα, θερμούς οπαδούς, οπότε δεν φοβόμαστε. Θα είναι ένας καλός αγώνας και θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες να νικήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μακάμπι: Χάνει το Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντγουιν - Εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Μακάμπι: Ακόμη άγνωστο αν προλαβαίνει το Game 3 ο Μπόλντγουιν

Πετρίδης: «Κλειδιά για τον Παναθηναϊκό η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού»

Ζέρβας: «Επιτυχημένη η εξόρμηση στη Βαρκελώνη - Ο Ολυμπιακός πλέον είναι το φαβορί στη σειρά με τα ματς στο ΣΕΦ»

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν και κάνουν φτερά τα εισιτήρια του Game 4 με την Μπαρτσελόνα!

Γιατί η απουσία του Χουάντσο «πονά» τον Παναθηναϊκό

Το high five των παικτών με τους Αγγελόπουλους και η «μάχη» από… μέσα: Η παρακάμερα του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Με φουλ «αιώνιους» το Top 10 της Ευρωλίγκας

Βιλντόσα: «Θα είναι πιο σκληρή η Μακάμπι με τον Σλούκα, αλλά μπορεί να το χειριστεί αυτό»

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς - Όποιος είναι πιο δυνατός σωματικά και ψυχολογικά θα περάσει»