Στο προσκήνιο παραμένει το μέλλον του Σεμπά, έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Κίνα και την τυπική επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Θα πρέπει να περιμένουμε μήπως αλλάξει ο σχετικός κανονισμός στο πρωτάθλημα της Κίνας και αυξηθούν οι ξένοι παίκτες στα ρόστερ των ομάδων (από 3 σε 4).

Τότε είναι πιθανό ο Σεμπά να επιστρέψει στην Τσονκίνγκ Λιφάν. Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο 26χρονος άσος εξετάζει τις προοπτικές που υπάρχουν για εκείνον στην Ευρώπη ή την Αραβία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για τον Βραζιλιάνο άσο έχει εκδηλώσει η Βίσλα Κρακοβίας, η οποία μάλιστα έχει κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη. Εξελίξεις, όμως, θα υπάρξουν μετά το παραπάνω θέμα που αναφέραμε με τους κανονισμούς στο κινεζικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube