Πρόταση στον Χάβι Βάρας έκανε η ΑΕΚ. Μετά την συμφωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ στην «Ένωση» έχουν ρίξει το βάρος για τον παίκτη που θα αγωνίζεται κάτω από τα γκολπόστ την σεζόν της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκας.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και μάλιστα έχουν ήδη κάνει την πρώτη κίνηση οι «κιτρινόμαυροι» είναι αυτή του 32χρονου, που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

Η προσφορά της ΑΕΚ κυμαίνεται κοντά στις 200.000 ευρώ, με σκόπιμη την πρόθεσή της να ξεκινήσει από χαμηλά τη διαπραγμάτευση, ώστε να μπορεί να πετύχει ανάλογα συμφέρουσα συμφωνία με αυτές που έκανε στις προηγούμενες μεταγραφικές υποθέσεις.

Παράλληλα, στην «Ένωση» εκτός από τον Βάρας εξετάζουν κι άλλους γκολκίπερ το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως δουλεύεται περίπτωση και άλλου τερματοφύλακα, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής και στον οποίο επίσης έχει γίνει πρόταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι... πιο σύνηθες: Επέστρεψε στον Βόλο για τρίτη φορά ο Μπράτσος!

Κετσετζόγλου: «Κάλυψε έδαφος με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, να δείξει ότι το έχει κάνει και με τον ΠΑΟΚ»

Παναθηναϊκός για Οικονομόπουλο: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την τεράστια προσφορά σου»

Σταματέλος: «Στο γήπεδο πρέπει να δείξει αντίδραση ο Ολυμπιακός και να έχει την περσινή εικόνα του στα πλέι οφ»

Ο Άρης μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν

«Εμείς φταίμε, εμείς θα το γυρίσουμε»: Ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά μετά το ντέρμπι

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

TAGS: A.E.K.