Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητα για το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην Κρήτη. Όπως αναφέρει το cretapost, ο 20χρονος Σουηδός εργάζεται σε εταιρεία Τηλεπικοινωνιών στα Χανιά. Ο 20χρονος εμφάνισε ήπια συμπτώματα και εισήχθη στο νοσοκομείο των Χανίων.

Είχε διαγνωστεί θετικός στην Αθήνα – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών του

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος πριν λίγο καιρό βρισκόταν στην Αθήνα όπου και είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Ο 20χρονος εξαιτίας επαγγέλματος είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο στα Χανιά. Ο ίδιος έχει δώσει όλα τα ονόματα στις υγειονομικές αρχές οι οποίες τα εξετάζουν.

«Ο 20χρονος ήρθε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και οι γιατροί του πήραν δείγμα για να εξεταστεί για κορωνοϊό. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στην μονάδα COVID-19. Ευτυχώς έχει πολύ καλή οξυγόνωση και είναι απύρετος», ανέφερε μιλώντας στο κρητικό σάιτ, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία

Χανιά: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε χωράφι στις Βουκολιές – Στο μικροσκόπιο δύο εξαφανίσεις γυναικών