Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού προστέθηκε στην Μπασκόνια. Ο Τάντας Σεντεκέρσκις διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, έχει ήδη μπει σε απομόνωση και πλέον μαζί με τους Άρτους Κούρουκς και Άλεκ Πίτερς θα χάσει και αυτός το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Φέτος ο 24χρονος Λετονός φόργουορντ (2,00μ.) έχει 5,1 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 20 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα η καλύτερή του εμφάνιση ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια, όταν είχε 15 πόντους με 3/3 δίποντα και 3/3 τρίποντα, καθώς επίσης 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο Ιταλός φόργουορντ της Μπασκόνια, Σιμόνε Φοντέκιο, δήλωσε εν όψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε θέμα με τον Covid-19 και πραγματικά κάνουμε ό,τι μπορούμε. Η Ευρωλίγκα είναι μία παράξενη διοργάνωση, έχουμε 7 νίκες αλλά η γραμμή των πλέι-οφ είναι τώρα στις 10 νίκες. Αν κάνουμε σερί νικών, έχουμε ακόμα ελπίδες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε μία σπουδαία ομάδα, αλλά όταν δεν είμαστε τότε κινούμαστε στην μετριότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»