Ο Πέριτσα Κρστιτς ανέλαβε ξανά τις τύχες της ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Σπύρο Φιλίππου που παραιτήθηκε την Τετάρτη από την πρωταθλήτρια Ελλάδος για προσωπικούς λόγους, με τον Κρστιτς να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» μετά από 13 χρόνια και δύο θητείες με ισάριθμους τίτλους πρωταθλήματος με τις «ασπρόμαυρες».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πέριτσα Κρστιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην εθνική Σερβίας και στη Μάσινατς, την οποία και έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα στο σερβικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ήρθε για πρώτη φορά το 2005, όποτε και έμεινε για δύο χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα (2005/06, 2006/07). Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη δρομολογήθηκε μετά από έντεκα χρόνια, όπου έκατσε ξανά στον «ασπρόμαυρο» πάγκο για να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα (2018/19), αήττητος και σημειώνοντας ρεκόρ επίτευξης τερμάτων (106).

Μετά τη συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Πέριτσα Κρστιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:
«Με χαρά και χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά δέχτηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, για να ολοκληρώσω το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη φορά, και που, δυστυχώς, διακόπηκε για προσωπικούς μου λόγους, οι οποίοι δε μου έδωσαν την χαρά να αγωνιστώ με την ομάδα στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε νίκες.

Είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνω την ομάδα και κάθε φορά από τις δύο προηγούμενες κατακτούσαμε τους τίτλους. Αυτό θέλω να κάνουμε και τώρα. Το ρόστερ το ξέρω, το εμπιστεύομαι και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, όπου ανυπομονώ να συναντήσω γνώριμά μου πρόσωπα. Είναι ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις και εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν».

Dobrodosao nazad treneru! Welcome back coach»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πογέτ: «Μου άρεσε πολύ η δουλειά στην Ελλάδα - Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, είμαι ανοικτός σε όλα»

Μπαντής: «Πάτησαν σε μία ψεύδη είδηση για τον Ιωαννίδη και έβγαλαν τα απωθημένα τους»

«Επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας ο Σίνα»

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19

Πανέμορφη στιγμή: Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Youth League

Άγρια επεισόδια σε αγώνα τοπικού στην Ηλεία: Με κατάγματα στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής, συνελήφθη ένα άτομο!

Επετειακό φιλικό των Legends 2004 με UEFA Stars για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας!

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.