Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται στην Ισπανία τα δημοσιεύματα που συνδέουν την ΑΕΚ με τον Χαβιέ Πορτίγιο.

Μετά τις σχετικές αναφορές την Τετάρτη -στις οποίες η «Ένωση» παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται για τον πρώην σταρ της Ρεάλ μαζί με τη Νουμάνθια- η «Diario De Soria» τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο τα συγκεκριμένα σενάρια.

Φιλοξενεί λοιπόν δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του ισπανικού συλλόγου, Θέσαρ Παλάσιος, στις οποίες μιλά με κολακευτικά λόγια για τον παίκτη και τονίζει ότι πληροί τις προδιαγραφές για τη θέση του επιθετικού που αναζητείται.

Αφού σημειώνεται λοιπόν ότι στα 32 του δε θ’ ακολουθήσει την υποβιβασμένη Έρκουλες και σκοπεύει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται επαγγελματικά -είτε στην Ισπανία, είτε στο εξωτερικό- τονίζεται ότι ανταγωνίστρια της Νουμάνθια στην απόκτησή του είναι η ΑΕΚ, που επίσης ενδιαφέρεται για εκείνον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!

TAGS: A.E.K.