Στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και των ανθρώπων του Δήμου, της Περιφέρειας, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΠΕ, έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα.

Καταρχήν, μέσα στον Φλεβάρη θα υπογραφεί πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς και άμεσα θα ξεκινήσει η αυτοψία στο χώρο από τις τεχνικές υπηρεσίες, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη για ανακατασκευή.
Παράλληλα, η Περιφέρεια ξεκαθάρισε πως το κονδύλι που είχε εξασφαλιστεί για τις ανάγκες ανακατασκευής του κλειστού, παραμένει διαθέσιμο.

Πρόταση της ομοσπονδίας είναι να κάνει χρήση του σταδίου από 1/12 του 2016 μέχρι 31/3 του 2017, διάστημα στο οποίο θα επωμίζεται και τα λειτουργικά έξοδα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλες οι πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και την πίστη τους πως μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016, το στάδιο θα είναι και πάλι στη διάθεση αθλητών, για πρώτη φορά από το 2011.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Τζένγκο συνέχισε την κυριαρχία της, πρωταθλητής και ο Πανταζής στον Βόλο

Σε... χαμηλές πτήσεις ο Καραλής, αλλά κατέκτησε τον έκτο σερί πανελλήνιο τίτλο

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε τα 5,66 με την τρίτη προσπάθεια ο Καραλής!

Κατέκτησαν μαζί την κορυφή των 100 μ. και μοιράστηκαν το χρυσό οι Σπανουδάκη και Εμμανουηλίδου

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 26: Διατήρησαν τους τίτλους τους Αναγνωστοπούλου, Γεννίκης και Κορένεβα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Χάλκινος ο Μουμούρης στο τριπλούν

Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Ελ Γκερούζ στο ένα μίλι ο Κερ

Η νέα μεγάλη ελπίδα των 400μ.: Ποια έχει το πανελλήνιο ρεκόρ και τι χρειάζεται η 17χρονη Ιακωβάκη για να το απειλήσει!

Χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελένη Ιακωβάκη με ασύλληπτο 52.38 και διπλό πανελλήνιο ρεκόρ!

Καραλής: «Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και αποθεραπεία - Μεγάλος στόχος μου το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»