Έντονα εκνευρισμένοι από τη διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι άνθρωποι της Ξάνθης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας διαμαρτύρεται έντονα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, για τη φάση του 90+1ου λεπτού όπου ο διαιτητής καταλογίζει επιθετικό φάουλ του Σολάρι στον Ερνάντεζ και ενώ ο πρώτος βρισκόταν με τη μπάλα μπροστά σε κενή εστία.

Αναλυτικά:

«Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας.

Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

ΑΕΚ: Το μήνυμα Νίκολιτς και οι κινήσεις για αντίδραση

«Όχι το ίδιο λάθος», το μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ

TAGS: Ξάνθη