Παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Telekom Center Athens», το Περιστέρι παρουσίασε πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος στάθηκε στην καλή λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στο όνειρο του συλλόγου να συνεχίσει στην Ευρώπη.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Κρατάμε την προσπάθεια. Δυστυχώς ενώ ελέγχαμε τα ριμπάουντ, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ πήρε πολλά παραπάνω. Και λόγω ποιότητας πήρε τη νίκη με αυτή τη διαφορά. Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά. Είχαμε αρκετούς παίκτες στην προπόνηση και όταν έχεις κενό ευρωπαϊκό. Εμείς δεν κάναμε προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα. Να έχουμε υγεία και να πάρουμε νίκες γιατί αυτό είναι το ζητούμενο».

Για το παιχνίδι με την Πετκίμ: «Έχουμε δημιουργήσει φιλοδοξίες με τις δύο νίκες αυτές. Γιατί να μην κυνηγήσουμε το όνειρο να περάσουμε στην οκτάδα, που θα είναι τεράστια επιτυχία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη Betsson ο Κώστας Αντετοκούνμπο