Ένα πρόβλημα στην πτήση καθυστέρησε την επιστροφή της αποστολής της Μπαρτσελόνα από τη Γαλικία μετά τη νίκη επί της Λα Κορούνια (2-4) που σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «μπλαουγκράνα» προσγειώθηκαν στη βάση τους στις 2:30, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να το γιορτάσουν. Σύσσωμη η ομάδα μετέβη σε νυχτερινό κλαμπ, όπου το κοινό τους υποδέχτηκε με χειροκρότημα, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε το «We Are the Champions» των Queen.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεφάντωσαν μέχρι τα χαράματα και μετά τις απαραίτητες ανάσες θα αρχίσουν την προετοιμασία για το ντέρμπι με τη Ρεάλ στο «Καμπ Νου» την Κυριακή (21:45), όπου θα γίνει και η φιέστα με τους φίλους της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»