Τέλη του μήνα αναμένονται νεότερα για την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ. Ο μάνατζερ του Αλγερινού μέσου, Τζαμέλ Μπουκίρ έχει κλείσει ραντεβού με τη διοίκηση της Νιούκαστλ, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο τριήμερο 28-30 Μαρτίου, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιες είναι οι προθέσεις του αγγλικού συλλόγου για τον πελάτη τους, σύμφωνα με το «Goal».

Όπως έχει γραφτεί στο Νησί εδώ και καιρό οι «ανθρακωρύχοι» θα κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο… τραπέζι είναι και του 21χρόνου μέσου.

Μένει να δούμε, σε περίπτωση που δεν δείξει διάθεση η Νιούκαστλ να αφήσει ελεύθερο τον Αμπέντ, αν θα συζητήσει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για άλλη μία σεζόν.

Πάντως, με το που μιλήσει με την αγγλική ομάδα ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έρθει και στην Ελλάδα για να ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας