Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να περιμένει τη λύση του συμβολαίου του Μουμπάρακ Γουακάσο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία που ήδη υπάρχει μαζί του. Ο Γκανέζος εσωτερικός μέσος έχει ενημερώσει πως σήμερα θα κάνει νέες επαφές με τη Ρούμπιν Καζάν για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα και την ελευθέρας του, ενώ στη συνέχεια-αν όλα πάνε καλά-θα προγραμματιστεί η άφιξή του για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Αν πάντως υπάρξει νέα μεγάλη καθυστέρηση, είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσουν οι «πράσινοι».

Εξάλλου, στα άλλα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, του στόπερ και του δεξιού μπακ, δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ κοιτάζοντας όμως και εναλλακτικές λύσεις, ενώ παρά την επέκταση συμβολαίου του Κυβρακίδη μέχρι το 2019 το θέμα δεν έχει κλείσει. Σύμφωνα με τη Live Sport, οι «πράσινοι» προσφέρουν 170.000 ευρώ στον Ατρόμητο, που αξιώνει 250.000 ευρώ για τον νεαρό δεξιό μπακ.

Από εκεί κι έπειτα, στην Ιταλία γίνεται λόγος για επικείμενη συμφωνία του Λάζαρου Λάμπρου με τη Λάτσιο. Προ ημερών η πλευρά του νεαρού επιθετικού απέρριψε την πολύ βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη