Η ατυχία με τους τραυματισμούς συνεχίζεται στην ΑΕΚ. Πάνω που ο Μάσιμο Καρέρα νόμιζε πως θα έχει προσεχώς γεμάτο οπλοστάσιο, ήρθαν χθες οι δύο τραυματισμοί των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Έλντερ Λόπες στον αγώνα με την ΑΕΛ (4-1).

Ο Ιρανός φορ, που μπήκε σαν αλλαγή στο 60’, σκόραρε και αποχώρησε στο 82’, ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό. Σήμερα ο υπέρηχος θα δείξει αν πρόκειται για θλάση ή κάτι λιγότερο σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης με την Ζόρια για το Europa League.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ στο 65ο λεπτό και σε μια μονομαχία στην πλάγια γραμμή τραυματίστηκε στο γόνατο. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση, αλλά αναμένονται οι εξετάσεις, καθώς πονούσε πολύ και φορούσε ειδική μπότα στον πάγκο.

Στον αγώνα της Πέμπτης δεν υπολογίζονται καθώς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

TAGS: A.E.K.