Η σημερινή προπόνηση θα κρίνει αν ο Γιώργος Κουτρουμπής θα είναι σε θέση να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στην Γκαμπάλα στο Μπακού.

Ο αμυντικός των «πράσινων» έχασε το πρώτο ματς λόγω επέμβασης για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και χθες έκανε ατομικό, στην επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί μετά το ρεπό του Σαββάτου. Σήμερα θα του κοπούν τα ράμματα και θα δοκιμάσει να γυμναστεί σε υψηλότερη ένταση. Αν νιώσει καλά και δεν έχει ενοχλήσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον πάρει μαζί του τουλάχιστον στη 18άδα, διαφορετικά δεν θα ρισκάρει και θα διατηρήσει στο κέντρο άμυνας τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Όσον αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνιες, χθες έκανε θεραπεία και γυμναστήριο έχοντας εστιάσει την προσπάθειά του στο να προλάβει τα play offs του Europa League, εφόσον φυσικά ο Παναθηναϊκός αποκλείσει την Πέμπτη την Γκαμπάλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!