Συναγερμός σήμανε χθες στην ΑΕΚ, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την προπόνηση. Ο τραυματισμός δεν είναι πολύ σοβαρός, αλλά δεδομένου ότι μεσολαβούν τρεις μέρες για το πρώτο ματς με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη ενώ υπάρχει ρεβάνς και σίγουρα ένας ακόμη προκριματικός γύρος στην Ευρώπη, είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του αρχηγού και πιθανή υποτροπή.

Ο 27χρονος μέσος θα επανεξεταστεί σήμερα και θα διαπιστωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η κατάστασή του. Δεν αποκλείεται, δε, να ακολουθήσει την αποστολή στη Σκωτία και να αποφασιστεί εκεί αν θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Εβρίτης τεχνικός θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στα οποία βασική θέση είχε ο Μάνταλος.

Το πιθανότερο, εφόσον απουσιάσει τελικά ο αρχηγός της ΑΕΚ, είναι να παίξουν βασικοί στη Γλασκώβη μαζί οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Λούκας Μπογέ κι όχι ένας εκ των δύο, όπως ήταν το δίλημμα του προπονητή της «Ένωσης» μέχρι χθες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.