Στην τελική ευθεία έχει περάσει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί! Σύμφωνα με το «Sky Italia», ο γενικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας», Μπέπε Μαρότα, βρίσκεται ήδη σε επίσημες συζητήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού!

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Κώστα Μανωλά κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν φέρεται –προς το παρόν- διατεθειμένη να δαπανήσει το συγκεκριμένο ποσό για την απόκτησή του, βάζοντας στο… τραπέζι εκτός από χρήματα (περίπου 10-11 εκατ. ευρώ) και «έμψυχα» ανταλλάγματα.

Το πρώτο όνομα που είναι ψηλά στη λίστα των «μπιανκονέρι» είναι ο αμυντικός Φρέντερικ Σόρενσεν. Ο Δανός ήταν στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί το δανεισμό του στη Λιντς, ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε και από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας το συνδέουν αυτό με την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Όμως, πέρα από τον Σόρενσεν, η Γιουβέντους έχει και άλλα… χαρτιά να ρίξει στο τραπέζι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ελβετό αμυντικό, Ρέτο Τσίγκλερ, αλλά και ο επίσης αμυντικός, Μάρκο Μότα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ