Σε νέα εποχή μπαίνουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ, οι οποίες ξεκινούν με ένα αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ, ώστε η ομάδα τα επόμενα χρόνια να παρουσιάσει μια φουρνιά νέων και ταλαντούχων παικτών.

Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Άκης Ζήκος και ο Γιάννης Σαμαράς που θα έχουν την ευθύνη του πρότζεκτ, ενώ θα το «τρέξει» ο επιχειρηματίας, Γιάννης Σαράντης.

Σύμφωνα με την «Ώρα» το πρότζεκτ έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή, ενώ πριν από μερικές μέρες έγινε και η πρώτη σύσκεψη για να χαραχθεί ο σχεδιασμός για τη νέα εποχή των ακαδημιών της «Ένωσης».

Οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ συναντήθηκαν και έθεσαν επί τάπητος με κάθε λεπτομέρεια τα θέματα που αφορούν το πρότζεκτ, με τις αλλαγές που προγραμματίζονται να είναι τεράστιες.

Στόχος είναι η νέα ακαδημία της ΑΕΚ να λειτουργήσει στα ευρωπαϊκά πρότυπα, κάτι που ξεκινά από τις εγκαταστάσεις. Μάλιστα, ο Γιάννης Σαράντης βρίσκεται σε διαδικασία επαφών για να προχωρήσει στην κατασκευή δύο ακόμα γηπέδων στα Σπάτα.

Το μόνο που μένει, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για τα σχέδια και το πλάνο των νέων ακαδημιών, που μάλλον θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube