Με διαφορετικό βασικό σχήμα απ’ το συνηθισμένο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ρικάντο Σα Πίντο στο τελευταίο ματς της Σούπερ Λιγκ για φέτος με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, έχοντας ήδη στο μυαλό του τον επαναληπτικό του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η πρόκριση στον τελικό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους Κρητικούς και εφόσον έχουν εξασφαλιστεί οι στόχοι στο πρωτάθλημα, ο Σα Πίντο σκέφτεται το ενδεχόμενο του ροτέισον.

Εκτός αποστολής για το ματς με τους Αγρινιώτες θα μείνουν οι τιμωρημένοι Κουτσιανικούλης, Ζόρο και Ζε Εντουάρντο, ενώ εκτός για να προφυλαχθεί αναμένεται να μείνει ο Τριποτσέρης, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: ΟΦΗ