Δυο προβλήματα λιγότερα για τον Παναθηναϊκό.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έκλεισε τις υποθέσεις των Μικαέλ Εσιέν και Γιώργου Κουτρουμπή, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές παραιτήθηκαν (μέσω των δικηγόρων τους) από αυτές.

Πρόκειται για κάτι αναμενόμενο, καθώς έχει επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις...

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την υπ αριθμ 18825/2018 αίτηση του αιτούντος Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νόμιμα εκπροσωπούμενος από την πληρεξούσια δικηγόρο του Ασπασία Σoυλούκου, δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας από 2-7-2018 αίτησής του με αριθμ.πρωτ.18825/2018.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 3.7.2018 και με αριθμό πρωτ.ΕΠΟ. 18827/2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Κουτρουμπή, κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς:

α) Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γεώργιος Κουτρουμπής με το από 1.8.2018 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 21302/2018 έγγραφό του δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ.πρωτ.ΕΠΟ 18827/2018 αίτησής του.

β) Η αιτούσα ΠΑΕ εκπροσωπούμενη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Αλκιβιάδη Παπαντωνίου δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 19514/2018 αίτησής της.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»