Την επομένη της ισοπαλίας (1-1) με την εθνική Κατάρ, ο Ολυμπιακός έδωσε φιλικό με την Κ-19 στο Ρέντη, στο οποίο νίκησε με 4-1.

Δύο φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Δημήτρης Κολοβός και από μια Άλαν Πουλίδο και ο Φράνκο Χάρα, ενώ ο από τη Νέων σκόραρε ο Νίκος Βέργος. Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του τεστ με την Μπεσίκτας την περασμένη Κυριακή. Αρχικά, είχε εκτιμηθεί ότι θα μείνει εκτός για επτά ημέρες, αλλά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε λίγο νωρίτερα.

Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και κόντρα στην τούρκικη ομάδα, αλλά και χθες, είχε πιο δημιουργικό ρόλο απ’ ότι συνήθως και μοίρασε αρκετές ασίστ.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στο Κατάρ έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής έπαιξαν φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου μας.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Μανιάτης, Τζανδάρης, Κολοβός, Ντοσεβί, Πουλίδο, Χάρα. Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Σάλιακας.

Ολυμπιακός Κ19: Γιαννιώτης, Σάλιακας, Ρέτσος, Βατουσιάδης, Τόλι, Πλέγας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάτσι, Ανδρούτσος, Βέργος. Αγωνίστηκαν και οι Καπίνο, Γαβαλάς και Κουγιός.

Θεραπεία συνέχισε ο «Τσόρι». Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό και επανέρχονται στο γήπεδο τη Δευτέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας