Τον πρώτο στόχο της διάθεσης περισσότερων εισιτηρίων διαρκείας απ’ ότι αυτά της περυσινής σεζόν έπιασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», έχουν διαθέσει 4.621, έναντι 4.550 που ήταν οι περυσινοί κάτοχοι.

Η διάθεση των καρτών, θα συνεχιστεί μέχρι και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι Μιλάνο την προσεχή Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Πλέον, ως νέος στόχος του Ολυμπιακού, είναι να ξεπεραστεί το «φράγμα» των 5.000 καρτών διαρκείας, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας των τελευταίων εννιά ετών. Η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών είναι τα 8.900 εισιτήρια διαρκείας που είχαν διατεθεί τη σεζόν 2008-09, μετά τη μεταγραφή του Τζος Τσίλντρες.

Να θυμίσουμε πως έχουν τεθεί στην διάθεση του κοινού, τόσο τα Euroleague Pass -που αφορούν περιορισμένο αριθμό πολύ καλών θέσεων πίσω από τους πάγκους και περιλαμβάνουν των 14 εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας- όσο και τα μεμονωμένα εισιτήρια ανά αγώνα για όλα τα εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους μας να αγοράσουν από τώρα το εισιτήριο τους για τον αγώνα της επιλογής τους, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας διεξαγωγής του και να κλείσουν από νωρίς τη θέση τους στο ΣΕΦ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.olympiacosbc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι