Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Ορλάντο Σα.

Η SportDay επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο φορ της Λέγκια Βαρσοβιας, ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Ένωσης».

Ωστόσο, ο 26χρονος επιθετικός δεν ήθελε να πει κάτι άλλο επί του θέματος και μετέφερε τις όποιες εξελίξεις στο τέλος της σεζόν, καθώς το πολωνικό λήγει σε τρεις αγωνιστικές και η ομάδα του βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τη Λεχ Μπόζναν (οι δύο ομάδες είναι και στον τελικό του Κυπέλλου της χώρας).

Σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, η Λέγκια αναμένεται να ζητήσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Σα, ένα ποσό που δεν το συζητά αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ που εξετάζει παράλληλα και την περίπτωση επιστροφής του Ραφίκ Τζεμπούρ για την «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Ανεβαίνουν οι μετοχές του Κρισλάν

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του Κρισλάν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στην Πεναπολένσε, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός – σύμφωνα με τον μάνατζέρ του – απασχολεί τρεις συλλόγους από τη χώρα του καφέ, δύο από το Μεξικό και μία από την Ελλάδα (την ΑΕΚ).

Στον «Δικέφαλο» εκτιμούν πως ο βραζιλιάνικος σύλλογος και η πλευρά του 23χρονου φορ προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη, ώστε να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την ενδεχόμενη μεταγραφή του. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν με προσοχή και διακριτικότητα τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ οι μάνατζερ του Κρισλάν τοποθετούν στις 350.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.