Με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, Καλλιόπη, ξεσπά για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί η δολοφονία της μητέρας της και δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη αναφέρει πόσο δύσκολο είναι τόσο για εκείνη όσο και για τα αδέρφια της ο θάνατος της μητέρας τους, μιλά για την απουσία της και την ανάγκη, όχι τόσο για εκδίκηση, αλλά για την αλήθεια σχετικά με το τι έγινε τη μέρα της δολοφονίας.

Η ανάρτηση της κόρης της Ειρήνης Λαγούδη:

«Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Είναι κάτι τελεσίδικο. Η μόνη δικαιοσύνη σ ‘αυτές τις περιπτώσεις είναι η Αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο Φως. Γιατί τώρα είναι στα σκοτάδια. Το χρωστάμε στον πεθαμένο-σκοτωμένο όλοι μας. Έχουμε Ιερή Υποχρέωση στην αδικοχαμένη ψυχή -όποια κι αν είναι αυτή -να γνωρίζουμε τις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο της. Πως. Γιατί. Και με ποιον τρόπο. Όλα τ άλλα είναι συνέπειες αυτής της δικαιοσύνης.

Ο σωφρονισμός του αδικήσαντος και ο παραδειγματισμός των υπολοίπων. Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης σε καμιά περίπτωση ποσό μάλλον όταν μιλάμε για αφαίρεση ζωής. Τη δίκη της πρώτα απ’ όλα. Την απουσία της απ’ τις ζωές μας, εμάς των άμεσα ενδιαφερόμενων. Και λέω άμεσα αφενός γιατί αυτόν τον λαμπερό άνθρωπο που είχα την ευλογία να έχω μητέρα, τον αγάπησαν όλοι όσοι τον γνώρισαν. Και ήταν πολλοί.

Άλλα και γιατί μια αδικία πρέπει, τουλάχιστον πρέπει, να αφορά όλους. Μόνο έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή της, ψυχή μας και η συνείδηση του κόσμου. Έτσι ηρεμεί η ψυχή των ανθρώπων από το άδικο.

Όσο για εκδίκηση και «παραδειγματική» τιμωρία των ενόχων.. εγώ δεν αναλώνομαι σε αυτό. Κι ούτε καταδέχομαι να κάνω εχθρό μου τον κάθε ανθρωπάκο/ανθρωπάκους. Ακόμα κι όταν αυτά τα ανθρωπάκια έχουν φτάσει στο σημείο να αφαιρέσουν με ειδεχθή τρόπο την ζωή της μητέρας μου.

Απαιτώ όμως κάτι. Απαιτώ δικαιοσύνη. Δηλαδή Απαιτώ την αλήθεια».

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έπεσε ξύλο σε σχολείο στη Λαμία - Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο Λύκειο και συνεχίστηκε στο σχόλασμα

Το 2025 ανάμεσα στα τρία θερμότερα έτη που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως

Deal για τα Ελληνικά Οινοποιεία των Γεωργιάδη - Αντετοκούνμπο με το βλέμμα στο τσίπουρο

To νέο προμηθειακό καθεστώς στα ΕΛΤΑ: Bonus για έγκαιρη παράδοση

Νέος κύκλος ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Απόφαση αγροτών: «Ναι» στον διάλογο με Μητσοτάκη με 25+5 άτομα - Ανοιχτοί δρόμοι και χωρίς συλλαλητήριο

Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Τροχαίο στη Σητεία: Φωτογραφία του αυτοκινήτου όπου επέβαινε ο 16χρονος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Εξαφάνιση 16χρονης: Βίντεο από τις κινήσεις της αφού έφτασε στην Αθήνα - Τι ερευνάται

Στις 21 Ιανουαρίου ξεκινάει τελικά η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη